Expeditie Robinson

Informatie

Vanaf 10 personen
2 uur durende activiteit
Locatie: Op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde

  • Benodigdheden

Wat ga je beleven?

Expeditie Robinson staat voor de strijd aangaan in de buitenlucht met uitdagende proeven. De vuurproef, de eetproef, een obstakelparcours en de waterproef kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze activiteit.

Onze activiteit ‘Expeditie Robinson’ kan in elke plaats gehouden worden. Elke proef heeft zijn eigen elementen en vergt samenwerking, behendigheid, inzicht en kracht.

Met Expeditie Robinson zijn er geen groepen, maar ‘kampen’. Elk kamp heeft vier t/m zes personen en werken samen om alle proeven binnen de tijd te voltooien.

De muziek op de achtergrond verhoogd de spanning en de bandana’s gaan om. Een vlammend begin met de vuurproef waarbij een kampvuur gemaakt wordt om het touw door te branden. Eerder klaar? Dan kan je even op adem komen want de proeven gaan in razend tempo door.

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Beat the box

Beat the box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

aanbevolen 

Capoeira

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen bedrijfsfeest. Geniet van jullie eigen fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

aanbevolen 

Capoeira

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd, niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en van jezelf. Wie weet, zie jij verborgen talenten. Sluit deze leuke activiteit af met een diner.