Dancing on the street

Informatie

Vanaf 10 personen
1,5 uur durende activiteit
Locatie: Op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructeur

  • Koptelefoon

  • Muziek

  • Diner

Wat ga je beleven?

Je hoort het steeds vaker, een stille disco of een silent disco. Een silent disco is een concept waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj of soms zelfs met een live band.

Het eerste teken van een silent disco was in een Finse scienefiction film in 1969, waarin de karakters een koptelefoons droegen op een feestje, in die tijd werd het concept nooit echt doorgebroken. In 2002 was er een Nederlander die het concept neerzette, de stille disco werd geboren.

Tijdens de disco word er gebruikt gemaakt van een accu met een zender die aangesloten kan worden met een muziekbron. Beleef samen met jouw collega’s de dag van je leven. Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega’s. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Wie weet zie jij verborgen talenten.

Zodra de silent disco voorbij is zal de instructeur jullie meenemen naar het restaurant. Hier zullen jullie gezamenlijk met z’n allen gaan dineren. Tijdens het diner kunnen jullie gaan praten over de nieuwste dance moves van je collega’s en natuurlijk die van jezelf. De silent disco kan ook worden afgesloten met een borrel. Jullie kunnen dan gezellig gaan borrelen en genieten van verschillende soorten kleine hapjes

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Beat the box

Beat the box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

aanbevolen 

Capoeira

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen bedrijfsfeest. Geniet van jullie eigen fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

aanbevolen 

Capoeira

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden van een echte Robinson?