Beat the box

Informatie

Vanaf 10 personen
1,5 uur durende activiteit
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • De koffers

  • De benodigde spullen

  • Inclusief instructeur in stijl van het thema

Wat ga je beleven?

Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerst de box te openen en de inhoud van de box te bemachtigen.

Er is een pandemie uitgebroken, dit betekend dat er een zeer besmettelijk virus de hele wereld over gaat. Help jij David, de onderzoeker het tegenvirus, om de wereld te ontdekken? Het spel ‘Beat the Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat the Box biedt een unieke nieuwe ervaring. Het spel kan op elk gewenst locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld op kantoor, in een restaurant of in een kantine.

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Het team dat als eerste het levensreddend middel heeft gemaakt en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen. Twijfel niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan.

Combineren met:

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

€ 20,00    37 personen of meer

€ 22,50    25 tot 36 personen

€ 25,00    13 tot 24 personen

€ 27,50    8 tot 12 personen

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen bedrijfsfeest. Geniet van jullie eigen fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

aanbevolen 

Capoeira

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd, niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en van jezelf. Wie weet, zie jij verborgen talenten. Sluit deze leuke activiteit af met een diner.

aanbevolen 

Capoeira

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden van een echte Robinson?