Teambuilding

Expeditie-Robinson-vrijgezellenfeest3.jp

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden van een echte Robinson?

Lees hier meer

Duur

Minimaal

120 minuten

8 personen

Vanaf

€ 27,50 p.p.

Vrouw aan het dansen en zingen tijdens s

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd, niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en van jezelf. Wie weet, zie jij verborgen talenten. Sluit deze leuke activiteit af met een diner. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

1,5 uur

10 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p.

heli.jpg

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Geniet van jullie eigen fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

Lees hier meer

Duur

Minimaal

4-6 uur

200 personen

Vanaf

€ 75,00 p.p.

Beat-the-box-ontcijferen.jpg

Beat the box

Beat the box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

Lees hier meer

Duur

Minimaal

1,5 uur

8 personen

Vanaf

€ 20,00 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76