dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Teambuilding

Teambuilding is niet alleen bedoeld om je collega's beter te leren kennen of beter te kunnen samenwerken, maar ook om een leuke dag te beleven. Wij hebben voor jou verschillende activiteiten of trainingen in Noord-Holland. Huur bijvoorbeeld een eiland en doe verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet volbrengen of los samen de puzzels op voor de escape room op locatie. Wij werken samen met organisaties die hierin zijn gespecialiseerd. 

Bij ons maakt de locatie niet uit. Wij beschikken over vele locaties, maar een activiteit bij u op kantoor of op een eigen locatie, behoort zeker tot de mogelijkheden. De teambuilding activiteiten zijn te boeken voor kleine- en grote groepen. 

Kies uit onderstaande teambuilding uitjes:

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! 

Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden voor een echte Robinson?

Duur

Minimaal

120 minuten

8 personen

Vanaf

€ 27,50 p.p.

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en deze van jezelf. Wie weet zie jij verborgen talenten. Sluit deze leuke activiteit af met een diner. 

Duur

Minimaal

1,5 uur

10 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p.

Eiland te huur

Neem je collega’s mee naar een eiland voor jullie eigen Bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega's op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is van jullie!

Duur

Minimaal

4-6 uur

200 personen

Vanaf

€ 75,00 p.p.

Beat the box

Beat the box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

Duur

Minimaal

1,5 uur

8 personen

Vanaf

€ 20,00 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.