Workshop sushi maken

1/1

Wat ga je beleven?

Sushi is een zeer populair gerecht dat komt uit Zuidoost Azië. Sushi bestaat uit rijst en zeewier gecombineerd met vis, ei en groente. De sushi kan naar smaak worden gedoopt in sojasaus die in Japan bij vrijwel elk gerecht wordt geserveerd. Een andere bij sushi veel geserveerde smaakmaker is wasabi, dit is een groene, pittige pasta gemaakt van de wasabia japonica-wortel. De pasta is scherp en vol van smaak. Als bijgerecht wordt er meestal gari geserveerd, dunne plakjes ingemaakte gember.

De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en groente. Je leert te koken met rijstwijn, rijstazijn, nori, verse soorten vis en vele andere ingrediënten. Vervolgens zal je leren hoe je de sushi op moet rollen en vervolgens moet snijden.

Samen koken en samen eten is een ontspannende en leerzame bezigheid, maar ook vooral een uitdaging. Onder een goede begeleiding van onze koks zet je samen met jouw collega’s de lekkerste sushi op tafel, en krijg je veel informatie over de beste materialen en ingrediënten je kunt gebruiken.

Deze 3,5 uur durende workshop kan op elke locatie plaatsvinden, zelfs op het kantoor van je werk. Komen jij en je collega’s niet over de locatie uit? Wij zorgen dan voor een locatie die helemaal afgestemd is op jullie wensen en eisen.

Vanaf € 62,50 per persoon excl. BTW

Informatie

 

Vanaf 15 personen

3,5 uur durende workshop

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 62,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • Kok(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Workshop flamkuchen maken

Flamkuchen... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop, kun je de lekkerste flamkuchen maken.

aanbevolen 

Workshop chocolade maken

Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

aanbevolen 

online cocktail workshop

Waan je op een tropisch strand, waar de bartender een heerlijke cocktail voor je klaarmaakt. Dit klopt niet helemaal…, maar we gaan er wel een online-feestje van maken.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents