dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Surfstimulator

In het kort:

Stap samen met je collega’s op een surfplank en surf over de kunstmatige golven. Mooi weer of niet, hier hoeven jij en je collega's geen zorgen over te maken dit is namelijk indoor!

 

Uitgebreide informatie:

Hier kun je indoor surfen op een wavesurfer. De vloer is zacht en veert mee hierdoor hoef je niet bang te zijn om jezelf te bezeren.

 

Tijdens het surfen draag je in een wetsuit aan die je op de locatie krijgt, deze wetsuit heeft een beschermende functie. Door middel van de heaters die zich bevinden op de locatie zal de hele ruimte verwarmd zijn.

Met een snelheid tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. De instructeur zal een korte instructie geven, en je de beste tips en tricks geven om zo lang mogelijk op het surfbord te blijven staan.

Het indoor surfen is mogelijk in Nieuwgein en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Ook is er een ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Combineren mogelijk: 

- Lunch

- Diner

- Borrel

  Vanaf

€ 32,50

Surfstimulator

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Gebruik van een wetsuit

  • Gebruik surfplank

Vanaf 6 personen

60 minuten

Mogelijk in Nieuwegein

 

                          Vanaf € 32,50 excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.