Surfstimulator

1/2

Informatie

 

Vanaf 6 personen

1 uur durende activiteit

Locatie: Nieuwegein 

 

 

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • instructeur

  • Gebruik wetsuit

  • Gebruik surfplank

Wat ga je beleven?

Hier kun je indoor surfen op een wavesurfer. De vloer is zacht en veert mee hierdoor hoef je niet bang te zijn om jezelf te bezeren.

 

Tijdens het surfen draag je in een wetsuit aan die je op de locatie krijgt, deze wetsuit heeft een beschermende functie. Door middel van de heaters die zich bevinden op de locatie zal de hele ruimte verwarmd zijn.

Met een snelheid tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. De instructeur zal een korte instructie geven, en je de beste tips en tricks geven om zo lang mogelijk op het surfbord te blijven staan.

Het indoor surfen is mogelijk in Nieuwgein en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Ook is er een ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Combineren mogelijk: 

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

Vanaf € 32,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

MTMN-20190424-173050-3-bewerkt.jpg

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.

aanbevolen 

MTMN-20190424-230232-10-bewerkt.jpg

Pizza bowling party

Ga samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken van de Hollandse bar. 

aanbevolen 

Bubble voetbal.jpg

Bumperball

Bubble voetbal is meer dan gewoon een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij je grenzen worden opgezocht. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel!