dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Speurtochten

Heel veel mensen werken in een stad als Amsterdam, Haarlem, Zaandam of Alkmaar maar hebben weinig kennis van de stad. Verbreedt de kennis en doe een tour door de stad. Dit kan door middel van een tour met een gids maar ook een interactieve manier als een fietsspeurtocht. Ontzettende leuke en tevens leerzame uitjes. Wij bieden de speurtochten voor kleine- en grote groepen. Ook elektrisch fietsen is mogelijk, bijvoorbeeld met een E-Fatbike of E-scooter. 

Kies uit onderstaande speurtochten:

Speurtocht door de Zaanstreek

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken van de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht. Doe leuke opdrachten en maak gebruik van oude en nieuwe middelen.  

Duur

Minimaal

12 personen

3 uur

Vanaf

€ 22,50 p.p.

Speuren en dineren in Amsterdam

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Aan het einde van tocht wordt de winnende team bekend gemaakt, dit alles gecombineerd met een diner. 

Duur

Minimaal

12 personen

4 uur

Vanaf

€ 45,00 p.p.

Speurtocht op een E-Fatbike

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek.Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans. 

Duur

Minimaal

6 personen

2,5 uur

Vanaf

€ 55,00 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.