dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Sport & Spel

Heb je altijd al eens de droom gehad om met een pijl en boog te willen schieten op een collega? Wij zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt. Al onze sport- en spel activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een gezellige borrel of een feestavond. Wil je dit in Haarlem, Hilversum, Utrecht, Zaandam of Amsterdam? Bij ons maakt de locatie niet uit. Wij beschikken over vele locaties. De activiteiten zijn te boeken voor kleine- en grote groepen. 

Kies uit onderstaande sport-en spel uitjes:

Bumperball

Bubble voetbal is meer dan gewoon een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij je grenzen worden opgezocht. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel! Werk samen met je collega’s en gooi de tegenstanders omver om vervolgens het winnende doelpunt te scoren.

Duur

Minimaal

1 uur

10 personen

Vanaf

€ 20,00 p.p

Surfstimulator

Stap samen met je collega's op een surfplank en surf over de kunstmatige golven. Mooi weer of niet, hier hoeven jij en je collega's geen zorgen over te maken dit is namelijk indoor!

Duur

Minimaal

1 uur

6 personen

Vanaf

€ 32,50 p.p

Lasergamen

Daag je collega's uit voor een potje lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit.

Duur

Minimaal

1 uur

15 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p

Bowling pizza party

Zijn jij en je collega's dol op pizza? Maar willen jullie ook nog iets actiefs doen in plaats van alleen maar pizza eten? Ga dan samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken van de Hollandse bar.  

Duur

Minimaal

3 uur

5 personen

Vanaf

€ 25,00 p.p

Powerkiten

Powerkiten, of gewoon op zijn Hollands gezegd: vliegeren. Dit is de ultieme krachtmeting met de wind. Je leert onder begeleiding van ervaren instructeurs de krachtige kites in bedwang te houden en te besturen. Laat je samen met je collega’s door het zand slepen! 

Duur

Minimaal

1 uur

12 personen

Vanaf

€ 22,50 p.p

Archery tag

Heb je zin in een potje Archery tag? Boek nu bij ons een bedrijfsuitje en versla samen met je team de tegenstanders door ze af te schieten of alle doelen te raken. Pijlen naar achter, goed mikken en schieten maar! Archery tag is dé spannende variant van een potje trefbal. 

Duur

Minimaal

1 uur

10 personen

Vanaf

€ 20,00 p.p.

E-Fatbike rijden

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans. 

Duur

Minimaal

2, 5 uur

6 personen

Vanaf

€ 55,00 p.p.

Blokarten

De wind in je haren en de zee op steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.  

Duur

Minimaal

1 of 1,5 uur

12 personen

Vanaf

€ 27,50 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.