Powerkiten

Informatie

Vanaf 12 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Wijk aan Zee

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie

  • Kite

Wat ga je beleven?

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind door de haren.

De vliegers zijn er in alle soorten en maten. De ervaren instructeurs zullen aan de hand van jouw niveau en wensen een vlieger uitzoeken. Powerkiten is alleen mogelijk vanaf wind 2 tot wind 7.

Je kan je kite alleen vast houden maar ook met een andere collega. Dit kan worden gezien als een stukje teambuilding, jullie moeten er namelijk samen voorzorgen dat jullie je goed vasthouden.

Powerkiten kan vanaf 12 personen, en duurt een uur. Het powerkiten zal plaatsvinden op het strand in Wijk aan Zee, en kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of een borrel.

Combineren mogelijk:

  • Extra activiteit

  • Lunch

  • Borrel

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

E-Fatbike rijden

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden die we in de speurtocht stellen en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Capoeira

Blokarten

De wind in je haren en de zee op een steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

aanbevolen 

Capoeira

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.