Lasergamen

Informatie

Vanaf 4 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 23,25 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Laser-gun

  • Hi-Tech NRG-pack

  • 2x lasergamen

  • 2 drankjes per persoon

  • Warm bittergarnituur

Wat ga je beleven?

Indoor lasergamen is een groot spektakel. Jullie zullen versteld staan van de DMX lichtshow en de denderende geluidseffecten. Tijdens het lasergamen maak je pure actie en sensatie mee, Samen in een teamverband of ieder voor zich.

Met dit arrangement zul je 2 keer de strijd aan gaan tegen je collega's. Na de eerste sessie is het tijd om te kijken welk team er de meeste punten heeft gepakt. Tussen de twee sessies in is het tijd voor twee lekkere drankjes uit de Hollandse bar en warm bittergarnituur. Daarna barst de sessie weer los vol spanning en plezier.

Tijdens het lasergame dragen jullie een modern lichtgewicht pak met een ingeouwd Hi-tech computersysteem. Dit is een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een dual coloured laser-gun bevestigd waarmee je de tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen.

Combineren mogelijk:

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

Vanaf € 23,25 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Blokarten

De wind in je haren en de zee op een steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

aanbevolen 

Capoeira

Archery tag

Heb je zin in een potje Archery tag? Boek nu bij ons een bedrijfsuitje en versla samen met je team de tegenstanders door ze af te schieten of door alle doelen te raken. Pijlen naar achter, goed mikken en schieten maar! Archery tag is dé spannendste trefbalvariant tot nu toe.

aanbevolen 

Capoeira

Pizza Bowling Party

Zijn jij en je collega's dol op pizza? Maar willen jullie ook nog iets actiefs? Ga dan samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken bij de Hollandse bar.