E-Fatbike rijden

Informatie

Vanaf 10 personen
2,5 uur durende activiteit
Locatie: Zaandam / Volendam

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Speurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • E-Fatbike huur

Wat ga je beleven?

Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans niet mag ontbreken.

De groep wordt verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten, maar bij dezelfde locatie stoppen.

De elektrische fietsen zijn snel en licht. De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient.

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland.  Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Blokarten

De wind in je haren en de zee op een steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

aanbevolen 

Capoeira

Pizza Bowling Party

Zijn jij en je collega's dol op pizza? Maar willen jullie ook nog iets actiefs? Ga dan samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken bij de Hollandse bar.

aanbevolen 

Capoeira

Bumperball

Bumperball is meer dan gewoon een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij je grenzen worden opgezocht. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel! Werk samen met je collega’s en gooi de tegenstanders omver om vervolgens het winnende doelpunt te scoren. Een leuk fysiek teamuitje waar iedereen van ondersteboven zal zijn.