Bumperball

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • instructeur

  • Materiaal

  • verschillende spelvormen

  • Flesje water + energiereep

Wat ga je beleven?

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment en ga de strijd aan met al je collega’s. Maak voor eens en altijd uit welk team het beste is. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt, dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent.

Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet,dat komt doordat je je bevindt in een grote doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bumperball is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen. Bumperball kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen.

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor het spel zal gaan beginnen wordt alles klaargezet door de instructeur, en dan is het tijd om echt te gaan beginnen! Na afloop wordt alles weer opgeruimd en netjes achtergelaten.

Zijn jouw collega’s zo sportief? Combineer Bumperball dan met een ander activiteit. Natuurlijk kan Bumperball ook gecombineerd worden met een borrel of diner. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

€ 20,00 20 personen of meer

€ 22,50 13 tot 19 personen

€ 25,00  8 tot 12 personen

Combineren mogelijk:

  • Ander activiteit

  • Vergadering

  • Borrel

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

E-Fatbike rijden

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden die we in de speurtocht stellen en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Capoeira

Blokarten

De wind in je haren en de zee op een steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

aanbevolen 

Capoeira

Archery tag

Heb je zin in een potje Archery tag? Boek nu bij ons een bedrijfsuitje en versla samen met je team de tegenstanders door ze af te schieten of door alle doelen te raken. Pijlen naar achter, goed mikken en schieten maar! Archery tag is dé spannendste trefbalvariant tot nu toe.