Blokarten

Informatie

Vanaf 12 personen
2 uur durende activiteit
Locatie: Wijk aan Zee

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

 • Instructie van gecertificeerde

 • Blokart

 • Zeilgrootte passend bij windkracht

 • Live on-board support radio

 • Een race overall

 • Een helm

 • Sand goggles (bril)

 • Borrel na blokarten

Wat ga je beleven?

Laat je meevoeren door de wind op het strand in Noord-Holland. Samen met je collega's ga je de strijd aan met de krachten van de natuur. Heb jij het in je om je in de blokart over het strand te laten voeren naar de finish. Kijken wie van je collega's het beste is na de uitgebreide en professionele uitleg van je instructeur. Deze blokarts hebben zeilen die al vanaf 10 knopen jou over de zandvlakte kunnen laten voortbewegen. De zeilen zijn extra groot, waardoor je niet veel nodig hebt en je snel deze leuke activiteit samen met je collega's kan gaan doen.

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een professionele instructeur, een uur blokarten, waarbij de karts verdeeld worden over het aantal personen en daarna een borrel in een gezellige strandtent waarbij sfeer en kwaliteit hand in hand gaan.

Heb je een grotere groep of is blokarten geen optie? Wij hebben ook andere activiteiten waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te blokarten ook kan laten genieten van dit moment aan het strand.

Belangrijk!

De sport is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een belangrijke factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer en vooral bliksem moet zelfs bij het kleinste risico gekozen worden voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen in de gaten wat betreft de windkracht.

Combineren mogelijk:

 • Lunch

 • Diner

 • Borrel

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

E-Fatbike rijden

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden die we in de speurtocht stellen en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Capoeira

Archery tag

Heb je zin in een potje Archery tag? Boek nu bij ons een bedrijfsuitje en versla samen met je team de tegenstanders door ze af te schieten of door alle doelen te raken. Pijlen naar achter, goed mikken en schieten maar! Archery tag is dé spannendste trefbalvariant tot nu toe.

aanbevolen 

Capoeira

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.