Archery tag

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Obstakels

  • Masker, pijlen en bogen

  • Verschillende spelvormen

Wat ga je beleven?

Zodra het startschot klink begint de battle! Schiet jij je tegenstander af of kies je er voor om het target te raken en gaan jullie als winnaars naar huis?

Archery tag is de spannendere variant van een potje trefbal. Archery tag is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een plastic dop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat jouw gezicht wordt beschermd.

Maak je bedrijfsuitje compleet, en ga samen met je collega’s de uitdaging aan. Een clinic met instructeurs duurt 1 uur en tijdens de game zijn er verschillende oefeningen en spel vormen. Werk in een team samen of ga alleen voor de winst. Of is jouw strategie alle doelen omschieten?

Archery tag is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met Archery tag. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Dit teamuitje is ook te combineren met een lunch, diner of borrel.

€ 20,00    20 personen of meer

€ 22,50    13 tot 19 personen

€ 25,00     8 tot 12 personen

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

E-Fatbike rijden

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden die we in de speurtocht stellen en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Capoeira

Blokarten

De wind in je haren en de zee op een steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

aanbevolen 

Capoeira

Surfstimulator

Stap samen met je collega's op een surfplank en surf over de kunstmatige golven. Mooi weer of niet, hier hoeven jij en je collega's je geen zorgen over te maken dit is namelijk indoor!