Speurtocht door de Zaanstreek

Informatie

Vanaf 10 personen
3 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk (op maat)

Vanaf € 25,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Fietsspeurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • Eventueel fietsverhuur

Wat ga je beleven?

De Zaan, de mooie Zaanse pandjes; de Zaanstreek heeft zoveel moois te bieden! Je gaat de verschillende highlights passeren tijdens deze fietsspeurtocht door de Zaanstreek.

De groep word in meerdere teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje mee. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een waterflesje en een lekkere snack. De enveloppen  brengen je naar de locatie waar je de opdracht moet uitvoeren. Elk team begint ergens anders, maar iedereen eindigt op dezelfde locatie.

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de route zich vanzelf door het oudste industriële gebied van Nederland. Deze fietsspeurtocht heeft een educatief aspect en daarnaast zitten er hilarische foto en video-opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs!

Vanaf € 25,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Speurtocht op een E-Fatbike

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek. Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Capoeira

Speuren en dineren in Amsterdam

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Aan het einde van tocht wordt het winnende team bekend gemaakt, dit alles gecombineerd met een diner.

aanbevolen 

Capoeira

Op tour door de Zaanstreek

Heb je lang genoeg online vergaderd en wil je er even tussenuit? Spreek nu samen met je collega af om een wandeltocht te maken door de Zaanstreek. Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken in de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht. Doe leuke opdrachten en maak gebruik van oude en nieuwe informatiemiddelen bij dit leuke teamuitje .