Speurtochten

schans-erik-1.jpg

Op tour door de Zaanstreek

Heb je lang genoeg online vergaderd en wil je er even tussenuit? Spreek nu samen met je collega af om een wandeltocht te maken door de Zaanstreek. Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken in de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht. Doe leuke opdrachten en maak gebruik van oude en nieuwe informatiemiddelen bij dit leuke teamuitje .  

Lees hier meer

Duur

Minimaal

12 personen

3 uur

Vanaf

€ 22,50 p.p.

schans-erik-1.jpg

Speurtocht door de Zaanstreek

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken in de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht. Doe leuke opdrachten en maak gebruik van oude en nieuwe informatiemiddelen bij dit leuke teamuitje .  

Lees hier meer

Duur

Minimaal

12 personen

3 uur

Vanaf

€ 22,50 p.p.

i am amsterdam in geheel.jpeg

Speuren en dineren in Amsterdam

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Aan het einde van tocht wordt het winnende team bekend gemaakt, dit alles gecombineerd met een diner. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

12 personen

4 uur

Vanaf

€ 45,00 p.p.

PHOTO-2019-09-11-17-01-24 (1).jpg

Speurtocht op een E-Fatbike

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek.Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans. 

Lees hier meer

Duur

Minimaal

6 personen

2,5 uur

Vanaf

€ 55,00 p.p.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76