dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Speurtocht door de Zaanstreek

1/2

Speurtocht door de Zaanstreek

Vanaf 10 personen

3 uur durende activiteit

Mogelijk in Zaandam

Op maat mogelijk andere locatie
             

             Vanaf € 25,50  excl. btw 

Inclusief

  • Fietsspeurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • Eventueel fietsverhuur

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken van de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht. Doe leuke opdrachten en maak gebruik van oude en nieuwe middelen. 

Uitgebreide omschrijving:

De Zaan, de mooie Zaanse pandjes; de Zaanstreek heeft zoveel moois te bieden! Je gaat de verschillende highlights passeren tijdens deze fietsspeurtocht door de Zaanstreek.

De groep word in meerdere teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje mee. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een waterflesje en een lekkere snack. De enveloppen  brengen je naar de locatie waar je de opdracht moet uitvoeren. Elk team begint ergens anders, maar iedereen eindigt op dezelfde locatie.

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de route zich vanzelf door het oudste industriële gebied van Nederland. Deze fietsspeurtocht heeft een educatief aspect en daarnaast zitten er hilarische foto en video-opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs!

Combineren mogelijk:

-Lunch

-Diner

-Borrel
 

  Vanaf

€ 22,50

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.