speurtocht op een E-fatbike

1/2

Informatie

 

Vanaf 10 personen

2,5 uur durende activiteit

Locatie: Zaandam (op maat maken mogelijk)

 

 

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Fietsspeurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • E-fatbike huur

Wat ga je beleven?

Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans niet mag ontbreken.

De groep wordt verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten maar bij dezelfde locatie stoppen.

De fietsen zijn elektrisch en fietsen snel en licht. De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient.

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland.  Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Vanaf € 55,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

DQOA2444.JPG

Speurtocht door de Zaanstreek

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken van de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht.

aanbevolen 

groepen fiets.jpg

Speuren en dineren 

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. 

aanbevolen 

Expeditie-Robinson-vrijgezellenfeest3.jp

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale!