dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Speuren en dineren in Amsterdam

1/3

Speuren en dineren in Amsterdam

Vanaf 12 personen

4 uur durende activiteit

Mogelijk in Amsterdam
 

              Vanaf € 45,00  excl. btw 

Inclusief

  • Fietsspeurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • Eventueel fietsverhuur

  • Lunch of diner

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

  Vanaf 

€ 45,00

In het kort:

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Aan het einde van tocht wordt de winnende team bekend gemaakt, dit alles gecombineerd met een diner.

Uitgebreide beschrijving:

De grachten, het Anne Frank huis, de mooie Amsterdamse straatjes; je gaat ze allemaal zien tijdens de fietsspeurtocht door Amsterdam!

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de weg zich vanzelf door onze prachtige hoofdstad. Je ziet dé highlights van Amsterdam en je leert ook nog eens een hele hoop over de stad. Daarnaast zitten er hilarische foto en video opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

 

Bij deze speurtocht wordt de groep in meerdere teams verdeeld, elk team krijgt een eigen tasje met enveloppen, een pen, een flesje water en een snack. Bij elke opdracht open je een envelop. Hier staan aanwijzingen en tips in om steeds bij de volgende opdracht te komen. Zodra je de locatie gevonden hebt kun je beginnen aan de opdracht die ook in de envelop zit.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs!

Je kunt deze speurtocht met een fiets boeken, of op je eigen fiets op pad gaan. Na de tocht kun je ervoor kiezen om de speurtocht gezamenlijk af te sluiten met een uitgebreide lunch of diner.

Talen: NL, EN & GR

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.