Speuren en dineren door Amsterdam

Informatie

 

Vanaf 12 personen

4 uur durende activiteit

Locatie: Amsterdam

 

 

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Fietsspeurtocht met aanwijzingen

  • Tasje met flesje water en een snack

  • Prijs voor het winnende team

  • Eventueel fietsverhuur

Wat ga je beleven?

De grachten, het Anne Frank huis, de mooie Amsterdamse straatjes; je gaat ze allemaal zien tijdens de fietsspeurtocht door Amsterdam!

Door middel van de aanwijzingen en tips wijst de weg zich vanzelf door onze prachtige hoofdstad. Je ziet dé highlights van Amsterdam en je leert ook nog eens een hele hoop over de stad. Daarnaast zitten er hilarische foto en video opdrachten tussen, welke dienen als een leuke en blijvende herinnering.

 

Bij deze speurtocht wordt de groep in meerdere teams verdeeld, elk team krijgt een eigen tasje met enveloppen, een pen, een flesje water en een snack. Bij elke opdracht open je een envelop. Hier staan aanwijzingen en tips in om steeds bij de volgende opdracht te komen. Zodra je de locatie gevonden hebt kun je beginnen aan de opdracht die ook in de envelop zit.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, moeten de enveloppen worden ingeleverd bij een medewerker van dtevents, de medewerker van dtevents zal de antwoorden gelijk nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft krijgen een prijs!

Je kunt deze speurtocht met een fiets boeken, of op je eigen fiets op pad gaan. Na de tocht kun je ervoor kiezen om de speurtocht gezamenlijk af te sluiten met een uitgebreide lunch of diner.

Talen: NL, EN & GR

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

Speurtocht door de Zaanstreek

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken van de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht.

aanbevolen 

Speurtocht op een E-Fatbike

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek.Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen. De tocht duurt 2,5 uur en brengt je onder andere langs de Zaanse Schans.

aanbevolen 

Dancing on the street

Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega's. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Ontdek de nieuwste dance moves van je collega's en deze van jezelf.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png