dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Sloep huren

1/3

Sloep huren

Vanaf 12 personen

Gehele dag

Mogelijk op meerdere locaties
 

                            Vanaf € 26,00 excl. btw 

Inclusief

  • Sloep vanaf 12 personen.

  • Koelbox gevuld met ijs.

  • Brandstof (u hoeft hem niet vol af te leveren).

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industrie..

 

Uitgebreide omschrijving:

De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industrie. Niet alleen de Zaanse Schans, maar ook Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd, zijn prachtige locaties welke je vanaf het water kunt bewonderen.

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, maar wel enige kennis van varen met een sloep. Heb je liever een professionele schipper aan het roer? Dan hebben wij naast de sloepen tevens schippers beschikbaar. Bij grote groepen is dit vaak erg prettig varen, wel zo relaxt! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons of een offerte aanvragen.

Dit arrangement is te huren voor € 310,00 per dag, dit is dan een 12-persoons sloep die de gehele dag gebruikt kan worden.

Je kunt zelf aangeven welke dag van de week je de sloep wilt huren en tevens vanaf welke tijd. Dit zodat we jouw aanvang in de reservering kunnen vastleggen. Mocht je sloep huren willen combineren met bijvoorbeeld: een activiteit, een lunch, een diner of misschien wel na een intensieve vergadering. Bij ons is alles mogelijk, vraag een offerte bij ons aan of neem contact met ons op.

Combineren met:

- Vergadering

- Activiteit

- Borrel

  Vanaf

€ 26,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.