dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Varen met een Jan van Gent sloep

1/3

Varen met een Jan van Gent sloep

Maximaal 12 personen

3 uur durende vaartocht

Mogelijk in Zaandam, Amsterdam en Haarlem

               Vanaf € 560,00  excl. btw 

Inclusief

  • Sloep tot en met 12 personen

  • Schipper

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Wil je de teambuilding verbeteren, stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.

Uitgebreide omschrijving:

Wil je middels de teambuilding de teamspirit versterken, boek dan nu bij ons een bedrijfsuitje en stap aan boord van deze mooie Jan van Gent sloep. De sloep maakt een rondvaart van 3 uur door de Zaanstreek of door de mooie grachten van Amsterdam of Haarlem. Bewonder je tijdens de  tocht door de Zaanstreek de Zaanse Schans, de Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd.

Een mooie vaartocht maken met je familie of vrienden en collega's. Denk aan vaartochten naar Ouderkerk a/d Amstel, Pampus op het Markeermeer, Volendam, de Zaanse Schans, het Nieuwe meer of naar Haarlem. Er zijn tal vol mogelijkheden.

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, want er is een ervaren schipper aan boord die de sloep zal sturen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons.

Dit arrangement bestaat uit het huren van een 12 persoons sloep, te boeken vanaf 3 uur varen op een dag. De prijs hiervoor is € 560,00 per 3 uur. je kunt bij ons zelf aangeven welke dag van de week je de sloep wilt huren en tevens vanaf welke tijd. Dit zodat we jouw aanvang in de reservering kunnen vastleggen.

Combineren mogelijk:

- Transport

- Diner

- Borrel

  Vanaf

€ 560,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.