dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Skyline

Skyline

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur

Locatie is in Amsterdam
 

         Vanaf € 800,00 per 4 uur excl. btw 

Inclusief

  • Zaalhuur

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

Deze prachtige vergaderruimte is gevestigd op de 17e verdieping en geeft een verbluffend uitzicht over de skyline van Amsterdam. Deze vergaderruimte bestaande uit twee ruimtes straalt volledige luxe uit. 

Skyline

Deze totaalruimte die bestaat uit twee kamers, biedt een inspirerende ambiance met een prachtig uitzicht. De tweede kamer is ingericht met een bar, middels openstaande deuren kan deze kamer afgesloten worden van de andere kamer. Op deze manier kan de kamer met de bar perfect worden ingezet als ontvangst, lunch en een break-out ruimte.

De totaal ruimte is voorzien van de allernieuwste faciliteiten voor presentaties, conference calls en borrelende brainstormsessies. Onder de toren zit een parkeerplaats waar gemakkelijk de auto geparkeerd kan worden, en voor het openbaar vervoer op 5 minuten afstand vanaf Amsterdam centraal met de gratis pont. 

De ruimte kan vanaf 4 uur gehuurd worden vanaf € 800,00. De ruimte kan ook worden afgehuurd voor 8 uur, dit is mogelijk vanaf €1.400,00.                                                                                       

Vanaf € 800,00 per 4 uur excl. btw 

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.