Sinterklaas

Het grootste kinderfeest van het jaar komt er weer aan, de goedheiligman komt alweer bijna naar ons land. Dit moet uiteraard gevierd worden. Veel bedrijven organiseren dit ook voor hun werknemers en kinderen. dtevents kan voor verschillende activiteiten op locatie zorgen en zelfs de locatie verzorgen mocht dit nodig zijn. Ga naar de Sinterklaas pagina via onderstaande button en ontdek wat er mogelijk is.

Kies uit onderstaande Sinterklaas activiteiten:

Je eigen stoomschip

Het is mogelijk, Wauw! Jullie eigen stoomschip tijdens Sinterklaas. Dit unieke schip biedt plaats tot maximaal 150 personen. Een bijzondere locatie om Sinterklaas op te vieren. Uiteraard wordt de catering aan boord volledig verzorgd op basis van jouw wensen.

Duur

Minimaal

Vanaf

Vanaf 3 uur

75 personen

€ 35,00 p.p.

Sinterklaas activiteiten

Een goed verzorgd Sinterklaas programma, dat vergt veel tijd en ervaring. dtevents maakt graag een programma op maat. Klik verder en zie welke activiteiten wij onder andere kunnen verzorgen op jullie Sinterklaasfeest.

Duur

Minimaal

Vanaf

Vanaf 1 uur

10 personen

€ 15,00 p.p.

Sinterklaas programma op maat

Voor diegene die Sinterklaas graag op een bijzondere manier wenst organiseren, is er de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Ons creatieve team gaat graag in gesprek om een passend programma samen te stellen.

Duur

Minimaal

Vanaf

Vanaf 1 uur

10 personen

n.v.t.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

DTEvents-Favicon@3x.png