Relatie evenement

1/3

Wat ga je beleven?

Een relatie evenement is hét middel om relaties die je weinig ziet of juist degenen die je vaak spreekt met hetzelfde verhaal, eens op een andere manier te ontmoeten. Bovendien is het een uitstekende manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Het resultaat? Meer begrip, extra verbinding en hogere loyaliteit! 

 

Er zijn veel verschillende vormen om een relatie evenement in te organiseren. Welke vorm je kiest, is afhankelijk van voor welke relaties je iets organiseert en wat het doel is van het bedrijfsevenement. Mogelijke vormen zijn; een klanten dag, een open dag voor klanten en/of relaties, kick-off evenement, meeting evenement, bedrijfsfestival of benefiet evenement. Welke vorm je ook kiest, je wil indruk maken en dtevents kan je hier bij helpen.

 

Evenementenbureau dtevents werkt het relatie evenement van top tot teen tot in de kleinste details uit.

Informatie

Vanaf 10 tot 2500 personen

( meer personen in overleg )
 

Duur ( in overleg )

Prijs ( in overleg )

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

aanbevolen 

Online evenement

dtevents werkt met professionele teams die zorgen voor o.a. een creatief programma, uitnodiging, goede verbinding én wij beschikken over de juiste apparatuur. Jouw online evenement loopt precies zoals jij het wilt.

aanbevolen 

Officiële opening

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of betrekken van een nieuw pand, wordt het tijd voor een feestelijke bedrijfsopening.

aanbevolen 

Productpresentatie

Met een productpresentatie kunnen jullie toekomstige klanten écht goed bereiken. Er is een nieuw product ontwikkeld en jullie weten dat klanten hier blij van gaan worden, maar hoe bereiken jullie die klanten? 

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76