Powerkiten

1/1

Informatie

 

Vanaf 12 personen

1 uur durende activiteit

Locatie: Wijk aan Zee

 

 

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Instructie

  • Kite 

Wat ga je beleven?

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind door de haren.

De vliegers zijn er in alle soorten en maten. De ervaren instructeurs zullen aan de hand van jouw niveau en wensen een vlieger uitzoeken. Powerkiten is alleen mogelijk vanaf wind 2 tot wind 7.

Je kan je kite alleen vast houden maar ook met een andere collega. Dit kan worden gezien als een stukje teambuilding, jullie moeten er namelijk samen voorzorgen dat jullie je goed vasthouden.

Powerkiten kan vanaf 12 personen, en duurt een uur. Het powerkiten zal plaatsvinden op het strand in Wijk aan Zee, en kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of een borrel.

Combineren mogelijk: 

  • Extra activiteit

  • Lunch

  • Borrel

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

Bubble voetbal.jpg

bumperball

Bubble voetbal is meer dan gewoon een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij je grenzen worden opgezocht. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel!

aanbevolen 

MTMN-20190424-230232-10-bewerkt.jpg

Pizza bowling party

Ga samen met jouw collega's genieten van een heerlijke pizza, vervolgens gezellig een uurtje bowlen en als afsluiter twee drankjes drinken van de Hollandse bar. 

aanbevolen 

MTMN-20190424-173050-3-bewerkt.jpg

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.