Online fitness, nu ook voor de zakelijke markt.

Online fitness trainingen

In het teken van het HR-thema gezondheid, welzijn en vitaliteit zal dtevents in samenwerking met Your Own Zone online fitness trainingen aanbieden voor werknemers, zodat ook jouw team fit blijft in digitaal 2021!

Om een duidelijk beeld te kunnen schetsen over wat wij voor ogen hebben en kunnen bieden aan onze zakelijke klanten, is er een interview afgenomen met Stefano Seedorf - één van de initiatiefnemers- bij zijn gym in zijn hometown Zaandam.


Wie is Stefano Seedorf?

Misschien als je deze naam ziet staan gaat er een belletje rinkelen, en als je een beetje een voetballiefhebber bent kan dit ook wel kloppen. Stefano Maarten Omar Seedorf, geboren en getogen in Zaandam, heeft namelijk in het verleden zeven seizoenen bij AJAX gevoetbald, waarvan twee in de

A-selectie én heeft hij deel uitgemaakt van het Nederlandse elftal U18 en U21. Daarnaast is Stefano de neef van Clarence Seedorf die meerdere persoonlijke prijzen en competitieprijzen op zijn naam heeft staan bij onder andere AJAX en Real Madrid.

Stefano heeft ook bij NAC Breda en FC Groningen in de Eredivisie gespeeld en in andere landen gespeeld zoals Italië, Brazilië en Griekenland.


Hij wist dat hij na zijn succesvolle carrière als profvoetballer zeker iets wilde blijven doen met sport, aangezien daar zijn passie ligt van jongs af aan. Daarom besloot hij ook om verschillende fitnesspapieren te halen en is hij snel daarna zijn eigen bedrijf begonnen. Vandaag de dag heeft Stefano een prachtige gym in de Peperstraat, Zaandam waar hij onder andere één-op-één trainingen gaat geven.


Wat kan er verwacht worden?

Het is belangrijk dat iedereen in beweging blijft en dat daarin een structuur zit, vooral in een tijd waarin de meeste mensen onder ons thuiswerken, minder buiten komen en de sportscholen ook dichtzijn of anderzijds volgestampt zijn met andere sporters. Door deze ontwikkeling hebben Stefano en Jan het initiatief genomen om online trainingen aan te bieden, onder de naam Your Own Zone, die je makkelijk vanuit jouw woonkamer kan doen. Tafel en stoelen aan de kant en beginnen maar!


De online trainingen maken het dus mogelijk om te sporten wanneer je wil, waar je wil, zonder afhankelijk te zijn van iemand of iets. Het maakt dus niet uit of jij thuiswerkt of jouw pauze goed wilt benutten op kantoor. Je hoeft enkel de training op te starten, misschien makkelijk zittende kleding aan te trekken en je bent klaar om te beginnen! Omdat het belangrijk is dat sporten toegankelijk is voor iedereen zijn de trainingen zo opgebouwd dat deze ook te volgen zijn voor mensen die geen ervaring hebben met fitness. Voor de meer ervaren sporter bieden ze anderzijds ook uitdaging aan om het voor hun ook interessant te houden.

Voedingsadvies Naast de trainingen, kan je ook kiezen voor advies over voeding. Wil jij bijvoorbeeld nog sneller van die hardnekkige coronakilo's af of wil je meer energie door de dag heen door minder bewerkte producten en meer natuurlijke producten te eten die jij nodig hebt om je fit en vitaal te voelen?


Ben je dus geïnteresseerd in advies op het gebied van voeding, dan kan de deelnemer een schema voor tien dagen aanvragen die helemaal zal worden samengesteld op basis van het doel en voorkeuren, waarin inspiratie kan worden gegeven op het gebied van gezonde en lekkere voeding.


Mocht je vragen hebben tijdens het afleggen van deze sportieve reis? Stefano biedt één keer per maand members de kans om vragen in te zenden waar hij live antwoord op zal geven. Iedere Q&A, ook wel question and answer, zal hij enkele vragen die hij binnen heeft gekregen behandelen om zo altijd deelnemers verder te kunnen helpen in hun persoonlijk proces.


Waar en hoe kan ik de trainingen volgen?

De trainingen kunnen gevolgd worden via een online platform waar je als member toegang krijgt tot alle mogelijkheden die er worden aangeboden. Dit is onder andere toegang tot alle online trainingen, voedingsadvies en mogelijkheden tot vragen stellen.


Iedere week zal er één nieuwe training geüpload worden met daarin een full body workout met iedere keer een accent op iets anders, zoals billen, buik, benen of cardio.


Hoe ervaar je de samenwerking met dtevents?

Nu willen wij middels dit interview ook inzicht krijgen in de vraag, waarom juist gekozen is voor een samenwerking met dtevents. Stefano geeft aan: "Ik heb de samenwerking met dtevents als zeer prettig ervaren. Wat ik fijn vind, is dat er snel wordt gereageerd, er duidelijk gewerkt wordt naar een doel en dat dit wordt gedaan met een goede mix van humor en professionaliteit. Daarnaast heeft dtevents ook geholpen tijdens het proces om het nieuwe product goed naar de klant te brengen. Kortom, vullen we elkaar goed aan. Wij hebben het product wat voldoet aan de behoefte van de klant, waarbij dtevents dit aanvult met haar service en overige online producten als onderdeel van het speelveld HR.

Er is een hoop passie, tijd en energie gestoken door Jan en ik om dit te realiseren, wat het ook fijn maakt om samen te werken met een partij die bereid is om er net zoveel tijd in te steken om er een succes van te kunnen maken."


Waarom is dit relevant voor jouw medewerkers?

In beweging blijven is een enorm belangrijk gedeelte als het gaat om jouw gezondheid en vitaliteit, maar ook op het gebied van werkresultaten. Uit vele onderzoeken is er gebleken dat iedere dag bewegen onder andere invloed heeft op je humeur, concentratie en werkresultaten. Daarnaast heeft een team waarin er meer wordt bewogen over het algemeen minder ziekteverzuim wat weer zorgt voor een duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.


Meer informatie Krijg jij al helemaal zin om jouw sportieve reis te beginnen samen met jouw collega's? Klik dan hier en neem contact met dtevents op om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan! Benieuwd naar wat wij nog meer doen op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit of op het gebied van andere HR-thema's? Klik dan op één van de bovenstaande links en raak geïnspireerd!

Recente blogposts

Alles weergeven

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76