Even voorstellen: Tuğçe Yalçın


Hallo! Mijn naam is Tuğçe. Ik ben 19 jaar oud en ik studeer Tourism Management bij de Hogeschool Inholland in Diemen. Je zult vast denken, wat heeft ze een gekke naam? Dat komt omdat ik van Turkse afkomst ben, maar wel geboren en getogen in Nederland. Je spreekt mijn naam uit als "Too-chè" in het Engels. Vaak word ik "Toetsje" of soms zelfs “Toetje” genoemd omdat mijn naam tóch te moeilijk is om uit te spreken. Mijn hobby’s zijn volleybal, piano spelen, tekenen, series kijken en doelloos scrollen op TikTok.

Mijn passie voor toerisme is al van kleins af aan begonnen. Mijn familie en ik gaan namelijk sinds ik het me kan herinneren altijd eens in de twee jaar op vakantie naar Turkije met de auto om onze familie te bezoeken. Tijdens onze roadtrip rijden wij natuurlijk door veel geweldige Europese landen en bewonderen wij verschillende culturen. Zo begon mijn interesse voor culturen, talen, en reizen. Ik heb 2 moedertalen, Nederlands en Turks, daarbij spreek ik vloeiend Engels en beheers ik basis kennis van Spaans en Frans.

Vanaf 1 Februari ben ik officieel een stagiaire bij Dutch Tourism. Ik kan niet wachten om veel van Remon en zijn team te leren. Ik ga voor de eerste keer echt werken en ervaring op doen in de toeristische sector. Ik vind het een beetje spannend maar ik ben super excited!

26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76