Even voorstellen: Levi Sonius


Ik ben Levi Sonius (24), een van de nieuwe stagiaires van dtevents. Ik studeer Leisure & eventmanagement in Diemen en woon samen met 5 vrienden in Zaandam. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van mijn studie en mag nu een half jaar stagelopen bij dtevents, waar ik veel zin in heb!

Ik ben een geestdriftig, sportief, sociaal en behulpzaam persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Naast mijn studie werk ik als Teamleider bij de Albert Heijn en in mijn vrije tijd hou ik ervan om te flaneren door verschillende steden, te sporten in de natuur en evenementen te arrangeren.

Voornamelijk het laatste punt is ook de reden dat ik bij dtevents stage wil lopen. Ik hou ervan om evenementen te organiseren, waar de bezoekers en/of mijn vrienden met plezier aan terug denken. dtevents wil dit ook voor al zijn klanten en daar wil ik graag bij helpen. Daarnaast heb ik vorig jaar bij dtevents een project gedaan, waarbij wij een geweldig evenement mochten neerzetten. Helaas is dit door de Corona-pandemie niet doorgegaan, maar ik heb wel veel geleerd in die tijd. Daarom wil ik graag terugkomen bij dtevents, omdat ik denk dat ik nog niet ben uitgeleerd bij het bedrijf.

De komende maanden zal ik dtevents ondersteunen in verschillende werkzaamheden en hoop ik ook jou te kunnen helpen in het organiseren van een onvergetelijk moment. Tot dan!


134 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76