Even voorstellen: Aurélie Klopper


Hallo, ik ben Aurélie, 19 jaar oud en woon in Hoofddorp, al ben ik veel te vinden in de mooiste stad, Amsterdam.

Ik ben op dit moment een derdejaars student Leisure & Events Management aan Inholland. Ik heb zojuist mijn minor Concepting & Events afgerond in het Engels en begin vanaf 1 februari 2021 mijn stage marketing & communicatie bij hét creatiefste evenementenbureau van Noord-Holland.

Persoonlijk haal ik de meeste energie uit het bedenken van marketingstrategieën en het creëren van concepten en ben daarom blij dat ik bij dtevents de kans krijg om hiermee aan de gang te gaan.

Ik ben van mezelf een uitgesproken en energiek persoon en hou van de balans tussen hard werken en gezelligheid.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan wandelen, bijvoorbeeld over de grachten in Amsterdam. Aangezien ik een echte foodie ben, gebeurt het zelden dat ik niks lekkers meeneem voor thuis. Een stad vol verschillende, culturele delicatessen? Kom maar door!

Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe experiences. Of het nou waterskiën is, reizen of één van de geweldige workshops die je bij dtevents kan ervaren.

98 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2021 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76