Zoeken
  • dtevents

dtevents blijft online rocken!

Zo dat was me het avondje wel. Maandag 14 december zullen we niet snel vergeten. Minister-president Mark Rutte die een harde lockdown afkondigt. Bij veel mensen is er nu een gevoel dat er niks meer kan en mag. Bij dtevents zien wij dat toch echt anders!

Want alhoewel het vervelend is dat fysieke bijeenkomsten niet meer mogelijk zijn, kunnen we digitaal nog buitengewoon veel doen en organiseren. Online is het namelijk goed mogelijk om gigantische plenaire sessies te houden, maar ook om kleine, intieme break-out sessies te organiseren. En dit kan vanaf de mooiste vergaderlocaties in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee of een van onze geweldige vergaderlocaties in Amsterdam of in Zaanstad?

Waar je ook voor kiest, wij leveren jou op maat gemaakte evenementen met de begeleiding die je erbij nodig hebt. Hierbij is staat service en kwaliteit altijd voorop, kort gevolgd door de prijs.

Het leuke aan deze evenementen is dat we de online inhoud vergezeld kunnen doen gaan van een fysieke doos met attributen of ingrediënten waardoor de online-ervaring een offline sausje krijgt en daardoor als veel leuker en gezelliger wordt ervaren.

Ook enthousiast geworden? Klik dan bijvoorbeeld hier voor een online avond met Ruben Hoeke, hier voor een kook workshop met Onno Kokmeijer of hier voor een cocktailworkshop en reserveer vandaag nog!


22 keer bekeken0 reacties

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents