dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Plastic vissen

1/3

Plastic vissen

Vanaf 6 personen

2 uur durende activiteit

Mogelijk in Haarlem en Alkmaar

               Vanaf € 55,00 excl. btw 

Inclusief

  • Visnetten

  • Een sloep

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

  Vanaf

€ 55,00

In het kort:

Ben je op zoek naar een leuk en duurzaam personeelsuitje? dtevents neemt de organisatie graag uit handen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's.

 

Uitgebreide omschrijving:

Het plastic probleem is gigantisch, maar iedereen kan een bijdrage leveren door bewust met plastic om te gaan. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet.

In de zee drijft veel plastic, van grote stukken op het water tot onzichtbare stukken onder het water. Dit noemen we ook wel plastic soep. Plastic hoort niet in de zee thuis. Vogels, vissen, dolfijnen en zeehonden zien het plastic aan voor voedsel en eten dit op. Of ze raken er zelfs in verstikt. Hier kunnen jij en je collega’s verandering in brengen.

Spring samen met jouw collega’s in de boot en maak met elkaar het water helemaal plastic vrij. Gebruikt het visnet om al het plastic uit het water te vissen. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld. Geniet samen van dit duurzame , sportieve en leuke uitje op het water.

Geniet samen van het mooie Haarlem of Alkmaar terwijl jullie het plastic uit het water vissen. Jullie kunnen deze dag uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame uitje op het water. Ook kan het varen uitgebreid worden tot maximaal 8 uur. Wij regelen alles naar jouw wensen.

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.