Pensioen box

Je bent jaren in dienst geweest bij een vaste werkgever en na al die mooie momenten is het tijd om afscheid te nemen, omdat je met pensioen gaat.

 

Dit moet gevierd worden op een grootse wijze, maar momenteel kan dit helaas niet fysiek. Betekent niet dat het helemaal niet kan, want wat kan er wel?

 

Verras je werknemer met de pensioen box en bezorg hem of haar het moment dat een ieder verdient. Samen met alle collega’s zal er een online feestje worden gemaakt en cadeautjes worden uitgepakt. Dit allemaal onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

 

Iedere betrokkene ontvangt een borrelbox thuisgestuurd, maar de persoon waar het allemaal om draait ontvangt dé pensioen box. In deze box zitten attributen om er een feestje van te maken.

Hang je eigen slingers op, schenk een drankje in, neem een hapje en pak je cadeautjes uit is de boodschap die op jouw persoonlijke kaart staat, die ondertekent zijn door alle collega’s.

 

Start het online moment met een muzikaal moment, waarvoor het feestvarken zijn of haar muziekvoorkeur heeft opgegeven. De sfeer zit er goed in om samen de volgende herinnering te maken. Iedereen start met de activiteit die is gekozen, welke het beste past bij de pensionada. Maak tussendoor met je collega’s foto’s in de virtuele photobooth en leg dit moment vast.

 

Sluit het feestje af met een toespraak van je collega, waarbij jij centraal staat. Dit kan worden ondersteunt met beelden en muziek wat technisch wordt verzorgt.