Varen met de Jan van Gent sloep

Informatie

Vanaf 12 personen
3 uur durende vaartocht
Locatie: op meerdere locaties mogelijk in Noord-Holland

Vanaf € 560,00 excl. BTW

Inclusief

  • Sloep tot 12 personen.

  • Schipper

Wat ga je beleven?

Wil je middels de teambuilding de teamspirit versterken, boek dan nu bij ons een bedrijfsuitje en stap aan boord van deze mooie Jan van Gent sloep. De sloep maakt een rondvaart van 3 uur door de Zaanstreek of door de mooie grachten van Amsterdam of Haarlem. Bewonder je tijdens de  tocht door de Zaanstreek de Zaanse Schans, de Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd.

Een mooie vaartocht maken met je familie of vrienden en collega's. Denk aan vaartochten naar Ouderkerk a/d Amstel, Pampus op het Markeermeer, Volendam, de Zaanse Schans, het Nieuwe meer of naar Haarlem. Er zijn tal vol mogelijkheden.

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, want er is een ervaren schipper aan boord die de sloep zal sturen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons.

Dit arrangement bestaat uit het huren van een 12 persoons sloep, te boeken vanaf 3 uur varen op een dag. De prijs hiervoor is € 560,00 per 3 uur. je kunt bij ons zelf aangeven welke dag van de week je de sloep wilt huren en tevens vanaf welke tijd. Dit zodat we jouw aanvang in de reservering kunnen vastleggen.

Vanaf € 560,00 excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Flyboarden

Wil jij ook één van de meest spectaculaire watersporten meemaken die er is! Vlieg hoog in de lucht, maak een duikvlucht en zwem vervolgens door het water. Plezier en een adrenaline kick zijn duidelijk aanwezig tijdens dit extreme bedrijfsuitje! Durf jij het aan?

aanbevolen 

Capoeira

Megasup

Stap samen met 8 andere collega’s op de megasup in Wijk aan Zee. Tijdens het suppen op de megasup moeten jullie goed samenwerken om vooruit te komen en vooral om te blijven zitten terwijl jullie worden meegesleurd door een hoge golf.

aanbevolen 

Capoeira

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportieve en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.