Suppen

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Noord-Holland

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Supboard met peddel.

  • Gebruik van wetsuit en/of supschoentjes.

  • Route uitgestippeld door begeleider

Wat ga je beleven?

Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jij en je collega's op de juiste manier leren suppen en daarnaast genieten jullie van het moment op het water.

Vanaf het water, op je board, beleef je de wereld net even anders. Het is erg leuk om je GoPro of onderwatercamera mee te brengen voor leuke shots tijdens het suppen.

Op eigen gelegenheid suppen jullie terug naar de opstapplaats. Hier kunnen jullie er nog voor kiezen om de dag af te sluiten met een lekkere borrel.

Dit teamuitje is te combineren met transport, borrel of een extra activiteit.

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Flyboarden

Wil jij ook één van de meest spectaculaire watersporten meemaken die er is! Vlieg hoog in de lucht, maak een duikvlucht en zwem vervolgens door het water. Plezier en een adrenaline kick zijn duidelijk aanwezig tijdens dit extreme bedrijfsuitje! Durf jij het aan?

aanbevolen 

Capoeira

Varen met de Jan van Gent sloep

Wil je de sfeer in je team verbeteren? Stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.

aanbevolen 

Capoeira

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industriegebieden in Europa.