Sloep huren

Informatie

Vanaf 12 personen
Gehele dag
Locatie: op meerdere locaties mogelijk in Noord-Holland

Vanaf € 26,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Sloep vanaf 12 personen.

  • Koelbox gevuld met ijs.

  • Brandstof (u hoeft hem niet vol af te leveren)

Wat ga je beleven?

De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industrie. Niet alleen de Zaanse Schans, maar ook Verkade, Lassie en het bekende pand ‘De Adelaar’ waar Vanilia is gevestigd, zijn prachtige locaties welke je vanaf het water kunt bewonderen.

Voor de sloephuur heb je geen vaarbewijs nodig, maar wel enige kennis van varen met een sloep. Heb je liever een professionele schipper aan het roer? Dan hebben wij naast de sloepen tevens schippers beschikbaar. Bij grote groepen is dit vaak erg prettig varen, wel zo relaxt! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons of een offerte aanvragen.

Dit arrangement is te huren voor € 310,00 per dag, dit is dan een 12-persoons sloep die de gehele dag gebruikt kan worden.

Je kunt zelf aangeven welke dag van de week je de sloep wilt huren en tevens vanaf welke tijd. Dit zodat we jouw aanvang in de reservering kunnen vastleggen. Mocht je sloep huren willen combineren met bijvoorbeeld: een activiteit, een lunch, een diner of misschien wel na een intensieve vergadering. Bij ons is alles mogelijk, vraag een offerte bij ons aan of neem contact met ons op.

Vanaf € 26,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Varen met de Jan van Gent sloep

Wil je de sfeer in je team verbeteren? Stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.

aanbevolen 

Capoeira

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportieve en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Salon boten

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij bieden jou namelijk een leuke rondvaart aan in een mooie salonboot. Wij zorgen voor een warme ontvangst en een heerlijk diner. Geniet tijdens het eten van het mooie Amsterdam.