Salon boten

Informatie

Vanaf 35 personen
Mogelijk vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 135,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Inclusief diner

  • Bediening

  • Drankjes aan boord

  • Begin en eindpunt

Wat ga je beleven?

Het programma van deze mooie boottocht vindt plaats in Amsterdam. De kapitein ontvangt jou aan boord van de boot. Hij vertelt het een en ander over de salonboot en de route die we door Amsterdam gaan varen. Dan is het tijd om van wal te steken.

Het diner wordt door de serveersters geserveerd. Na het hoofdgerecht krijg je nog een dessert en een kopje koffie of thee. De kapitein brengt de salon boot weer terug naar het vertrekpunt.

Vanaf € 135,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Flyboarden

Wil jij ook één van de meest spectaculaire watersporten meemaken die er is! Vlieg hoog in de lucht, maak een duikvlucht en zwem vervolgens door het water. Plezier en een adrenaline kick zijn duidelijk aanwezig tijdens dit extreme bedrijfsuitje! Durf jij het aan?

aanbevolen 

Capoeira

Suppen

Onder begeleiding van een ervaren supper gaan jullie het water op met een sup board en genieten jullie van de mooie natuur, de zee of het stadscentrum. Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jullie op de juiste manier leren suppen.

aanbevolen 

Capoeira

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportieve en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.