Megasup

Informatie

Vanaf 10 personen
1,5 uur durende activiteit
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 29,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Instructie

  • Megasup

  • Gebruik van kleedkamers en warme douches

Wat ga je beleven?

De megasup werkt hetzelfde als een normale sup, alleen zit je op de megasup niet alleen maar met maar liefst 8 man. Zodra iedereen aankomt bij de megasup word er een instructie gegeven over de megasup en worden er groepjes van 8 personen gemaakt.

Iedereen is goed voorbereid en het is tijd om de zee in te gaan, en heeft 1,5 uur de tijd om te genieten van de Megasup. Daag jullie collega’s uit voor een wedstrijd tegen de andere teams.

Voor het omkleden zijn er ruime en schone kleedkamers beschikbaar met warme douches. Het water voor de douches wordt opgewarmd door zonnecollectoren.

Dit teamuitje is te combineren met een lunch, borrel of extra activiteit.

Vanaf € 29,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industriegebieden in Europa.

aanbevolen 

Capoeira

Suppen

Onder begeleiding van een ervaren supper gaan jullie het water op met een sup board en genieten jullie van de mooie natuur, de zee of het stadscentrum. Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jullie op de juiste manier leren suppen.

aanbevolen 

Capoeira

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportieve en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.