Flyboarden

Informatie

Vanaf 6 personen
15/ 20 minuten
Locatie: op meerdere locaties mogelijk in Noord-Holland

Vanaf € 42,50 excl. BTW

Inclusief

  • De flyboards

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Gebruik van een wetsuit

  • Benodigde materialen

Wat ga je beleven?

Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn.

Wij bieden flyboardlessen aan vanaf 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 20 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en wij zorgen ook voor de benodigde materialen. Het enige wat je nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder je wetsuit, slippers en je handdoek!

Het teamuitje is te combineren met een lunch, borrel of diner.

Vanaf € 42,50 excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Varen met de Jan van Gent sloep

Wil je de sfeer in je team verbeteren? Stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.

aanbevolen 

Capoeira

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industriegebieden in Europa.

aanbevolen 

Capoeira

Suppen

Onder begeleiding van een ervaren supper gaan jullie het water op met een sup board en genieten jullie van de mooie natuur, de zee of het stadscentrum. Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jullie op de juiste manier leren suppen.