Dagje zeilen

Informatie

Vanaf 10 personen
4 uur durende activiteit
Locatie: Markermeer

Vanaf € 100,00 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Schipper, matroos en gastvrouw.

  • 2 koffie, thee en krentenmik

  • Lunch Stuurboord inclusief koffie, thee en melk

  • Bezoek aan havenplaats op eigen gelegenheid

  • Borrelgarnituur van Van Dobben

  • 5 consumpties per persoon van de nationale bar

Wat ga je beleven?

Zeilen is een techniek van beweging over het water door windkracht op een zeilschip, met een zeilwagen over land. De kracht van de wind en richting van de inkomende wind doen beweging ontstaan via het zeil. Zeilen op het Markermeer is een bijzondere ervaring. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

Als gasten worden jullie uitgenodigd met de schipper en matroos het schip te zeilen. Doe allemaal actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om jullie heen.

De schipper, matroos en de gastvrouw zullen jullie allemaal welkom aan boord heten. Bij het ontvangst krijgen jullie 2 kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en over de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan  weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon mag 5 consumpties nuttigen van de nationale bar en er zal borrelgarnituur van Van Dobben worden uitgeserveerd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en gebracht worden naar het Markermeer, en vervolgens weer worden teruggebracht. Vraag hiervoor een offerte bij ons op.

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

  • Borrel

Vanaf € 100,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Varen met de Jan van Gent sloep

Wil je de sfeer in je team verbeteren? Stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper.

aanbevolen 

Capoeira

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industriegebieden in Europa.

aanbevolen 

Capoeira

Megasup

Stap samen met 8 andere collega’s op de megasup in Wijk aan Zee. Tijdens het suppen op de megasup moeten jullie goed samenwerken om vooruit te komen en vooral om te blijven zitten terwijl jullie worden meegesleurd door een hoge golf.