dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Op het water 

Waterpret is altijd goed en dit is mogelijk van a tot z bij ons. Denk aan suppen door de grachten, ga een dag of middag zeilen, geniet van een diner aan boord van een chique salonboot of draag een steentje bij voor het milieu en ga plastic vissen. Er is ontzettend veel mogelijk. Als je er niet uitkomt kun je altijd nog contact met ons opnemen, wij adviseren jou graag.

Kies uit onderstaande uitjes op het water:

Salon boten

Ben je opzoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Dan ben je hier op het goede adres. Wij bieden jou namelijk een leuke rondvaart aan in een mooie salonboot. Wij zorgen voor een warme ontvangst en een heerlijk diner. Geniet tijdens het eten van het mooie Amsterdam. 

Duur

Minimaal

Vanaf

4 uur

35 personen

€ 135,00 p.p.

Dagje zeilen

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportief en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

Duur

Minimaal

Vanaf

4 uur

10 personen

€ 80,00 p.p.

Megasup

Stap samen met 8 andere collega’s op de megasup in Wijk aan Zee. Tijdens het suppen op de megasup moeten jullie goed samenwerken om vooruit te komen en vooral om te blijven zitten terwijl jullie worden meegesleurd door een hoge golf. 

Duur

Minimaal

Vanaf

 1,5 uur

8 personen

€ 29,50 p.p.

Suppen

Onder begeleiding van een ervaren supper gaan jullie het water op met een sup board en genieten van de mooie natuur of het stadscentrum. Het belooft een mooie en gezellige tocht te worden waarin jullie op de juiste manier leren te suppen en daarnaast genieten jullie van deze unieke ervaring. 

Duur

Minimaal

Vanaf

1 uur

6 personen

€ 20,00 p.p.

Sloep huren

dtevents verhuurt de boten vanaf begin april tot begin oktober. De sloepen worden per dag verhuurt waarmee je in de omgeving van de Zaanstreek verschillende kanten op kunt: door verschillende polder gebieden of over de Zaan langs de oudste industrie.

Duur

Minimaal

Vanaf

8 uur

12 personen

€ 250,00 per dag

Varen met de Jan van Gent sloep

Wil je de teambuilding verbeteren, stap dan nu aan boord bij de Jan van Gent sloep. Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijke dag. Vaar langs de mooie bezienswaardigheden in de Zaanstreek of geniet van de mooie grachten van Haarlem inclusief een ervaren schipper. 

Duur

Maximaal

Vanaf

3 uur

12 personen

€ 460,00 

Flyboarden

Wil jij ook één van de meest spectaculaire watersporten meemaken die er is! Vlieg hoog in de lucht, maak een duikvlucht en zwem vervolgens door het water. Plezier en een adrenaline kick zijn duidelijk aanwezig tijdens dit extreme bedrijfsuitje! Durf jij het aan? 

Duur

Minimaal

Vanaf

20 minuten

6 personen

€ 42,50 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.