dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Ontdek Holland vliegensvlug

Inclusief

  • Je toegangsbewijs tot This is Holland.

  • 75 minuten rondvaart door de grachten van Amsterdam

  • Lunch of diner menu. 

  • Personal audio systeem op de boot. 

Ontdek Holland vliegensvlug

Vanaf 25 personen

6 uur durende arrangement

Mogelijk in Amsterdam
 

              Vanaf € 59,00  excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Vlieg door het prachtige Nederland met de spectaculaire 5D ervaring, kom langs onder andere Texel en de Zaanse Schans. Stap vervolgens in een boot en zie het mooie Amsterdam. Eindig vervolgens met een goede lunch of een smakelijk diner. 

Uitgebreide omschrijving:

Samen met jouw collega's vliegen over Nederland en de meest mooie plekjes ontdekken vanuit de lucht, zonder in een vliegtuig te stappen? Wij verzorgen een unieke beleving die start in Amsterdam en je vervolgens vliegensvlug brengt naar mooie plaatsen en gebieden, die Nederland rijk is. Ervaar een spectaculaire 5D vliegervaring. Je vliegt onder andere over de Zaanse Schans, Amsterdam en de Veluwe.

Na deze bijzondere vlieg ervaring ga je samen met de groep genieten van de Amsterdamse grachten, de pakhuizen en de vele andere bezienswaardigheden in onze mooie hoofdstad.

Om dit bedrijfsuitje goed af te sluiten, word jij met je collega's ontvangen in een restaurant in de buurt van station Amsterdam Centraal. Je luncht of dineert in één van de prachtige en authentieke zalen die dit restaurant rijk is en wordt op een bijna koninklijke wijze ontvangen.

Indien gewenst zullen wij zorgen voor een gids die jullie de gehele dag zal rondleiden en die jullie zal begeleiden naar de plekken waar de activiteiten zullen gaan plaatsvinden. Mochten jullie dit uitje zonder verdere begeleiding willen doen dan is dit ook zeker mogelijk. Wij zullen zorgen voor een programmaboekje waarin het programma en de benodigde adressen allemaal in beschreven zullen staan.

Combineren mogelijk:

- Gids door Amsterdam

- Koffie/thee ontvangst

- Transport

 Vanaf

€ 59,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.