Online workshop stamppot maken

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende online workshop

Locatie: online

 

 

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Winterse studio 

  • Professionele kok

  • Toegang tot veilige online omgeving

Optioneel: Stamppot-box thuis ontvangen

Wat ga je beleven?

Wij horen je al denken: ”Stamppot maken? Serieus?” Ja, wij zijn bloedserieus want deze winterkost kennen we allemaal maar wist je dat je naast de hutspot, boerenkool en andijviestamppot met de traditionele groente en aardappelen ook andere, minder traditioneel Nederlandse ingrediënten kan gebruiken voor een nóg lekkerder resultaat? Natuurlijk leren we je eerst een basisstamppot te maken die altijd goed zal smaken. Maar zodra je de basis onder de knie hebt, zullen we je uitleggen hoe je dit lekkere winterhapje nog wat kan opleuken door bijvoorbeeld wat vis toe te voegen, of ananas of door de stamppot zelfs Japans te maken door middel van een teriyaki marinade. Bij stamppot kan bijna alles, de enige grens is je fantasie.

Ook enthousiast geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om dit online teamuitje te boeken en je honger te stillen.

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Online workshop zelf glühwein maken

Glühwein, mulled wine, glögg, feuerzangenbowle of gewoon de oer-Hollandse bisschopswijn, we kennen het allemaal maar hoe maak je het nou eigenlijk? Dat is precies wat je gaat leren in deze online workshop. Dus samen met je collega’s ga je lekker aan de slag en ga je dit heerlijke winterdrankje maken. 

aanbevolen 

winterfest bingo

Bingo spelen, een van de meest relaxte bezigheden die wij ons in kunnen denken. Supergezellig met je collega’s en natuurlijk onze onvolprezen bingomasters. Heerlijk om even te doen als relaxed tussendoortje en natuurlijk ene perfect excuus om even lekker wat te eten en drinken. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Tiroolse Anton, of zijn dirndl dragende Beierse nichtje Emma.

aanbevolen 

Online pubquiz met Ruben Hoeke 

Dit unieke online teamuitje wordt gepresenteerd door de al even unieke gitarist Ruben Hoeke. Wie Ruben Hoeke is?

Ruben Hoeke is een Nederlandse gitarist die internationale roem heeft vergaard, vooral in de genres blues en rock. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vlotte babbel waardoor de pubquiz gegarandeerd een succes zal worden

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents