Online Workshop zelf erwtensoep maken

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende online workshop

Locatie: online

 

 

Vanaf € 15,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Studio in winterse sferen

  • Professionele kok 

  • Toegang tot veilige online omgeving

Optioneel: Erwtensoep-box thuis ontvangen

Wat ga je beleven?

Jij zegt winter? Wij zeggen erwtensoep! Voor ons toch echt het ultieme wintereten. Maar het lijkt soms best een uitdaging om een lekker verse erwtensoep te maken. Want wat moet er nou eigenlijk allemaal in en hoe lang moet het vervolgens trekken? Ga je voor krabbetjes? Speklap? Karbonade of de traditionele (HEMA of UNOX) rookworst? Tijdens deze workshop leer je wat de opties zijn. Na afloop kan je dan ook de perfect erwtensoep maken waardoor dit niet alleen een gezellige teambuilding activiteit is maar ook nog eens gewaardeerd zal worden door het thuisfront.

Vanaf € 15,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Online workshop zelf glühwein maken

Glühwein, mulled wine, glögg, feuerzangenbowle of gewoon de oer-Hollandse bisschopswijn, we kennen het allemaal maar hoe maak je het nou eigenlijk? Dat is precies wat je gaat leren in deze online workshop. Dus samen met je collega’s ga je lekker aan de slag en ga je dit heerlijke winterdrankje maken. 

aanbevolen 

winterfest bingo

Bingo spelen, een van de meest relaxte bezigheden die wij ons in kunnen denken. Supergezellig met je collega’s en natuurlijk onze onvolprezen bingomasters. Heerlijk om even te doen als relaxed tussendoortje en natuurlijk ene perfect excuus om even lekker wat te eten en drinken. Deze bingo wordt gepresenteerd door onze eigen Tiroolse Anton, of zijn dirndl dragende Beierse nichtje Emma.

aanbevolen 

Online pubquiz met Ruben Hoeke 

Dit unieke online teamuitje wordt gepresenteerd door de al even unieke gitarist Ruben Hoeke. Wie Ruben Hoeke is?

Ruben Hoeke is een Nederlandse gitarist die internationale roem heeft vergaard, vooral in de genres blues en rock. Daarnaast heeft hij ook nog eens een vlotte babbel waardoor de pubquiz gegarandeerd een succes zal worden

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents