Online workshop yoga

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende activiteit
Locatie: Online

Vanaf € 12,50 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Instructeur

  • Online lessen

  • Online omgeving

Wat ga je beleven?

In deze tijd van een pandemie is het geen overbodige luxe om jouw weerstand extra te verhogen. Behalve dat je met yoga jouw lichaam flexibel houdt, in een staat brengt van innerlijke rust en herstel, stimuleert het ook jouw parasympatische zenuwstelsel, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. Dit betekent dat je minder vatbaar bent voor bacteriën en ziektes. En wie wilt dat nou niet? Daarnaast heeft yoga nog veel andere voordelen die ook invloed kunnen hebben op jouw werkprestaties op het werk (of nouja, vanuit huis). Zo heeft mediteren een positieve invloed op je bloeddruk, hartritme, ademhaling en stofwisseling en verminder je hiermee stresshormonen. Wij bieden online yoga aan met oefeningen die jij gewoon vanuit huis kan doen of in de pauze op kantoor samen met jouw collega's. Wil jij dus samen met jouw collega's helemaal resetten en even een moment van selfcare nemen? Start dan nu samen deze uitdaging!

Vanaf € 12,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Online Gooische bingo

Gekleed volgens het thema nemen alle deelnemers deel aan de online avond van je leven.
De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Capoeira

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs.
Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze met zorg uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!

aanbevolen 

Capoeira

Online cocktail workshop

Imagine yourself on a tropical beach, where the bartender prepares a delicious cocktail for you. This isn't quite right…, but we're going to make it an online party.