Online silent disco

Informatie

Vanaf 20 personen
1 uur durende online workshop
Locatie: online

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Live DJ

  • Bokaal voor degene met de beste dansmoves en beste outfit

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

De DJ heet jou en je collega’s van harte welkom in jullie eigen discotheek. De dansvloer is misschien nu wel de keukenvloer of de vloer van de zolderkamer of die van je gang. Alles is mogelijk met deze online Silent disco. Je kan via de chat verzoeknummers opgeven het nummer met de meeste stemmen, wordt het volgende dansnummer.
Geniet tijdens een welverdiende pauze van jouw favoriete drankje en ga daarna weer verder met dansen! Laat via de chatbox weten wie volgens jou het best gekleed is tijdens deze leuke avond en wie de soepelste dansbewegingen heeft. Deze persoon wint de silent disco dansbokaal bij dit flitsende online teamuitje.
Deze activiteit is te boeken vanaf twintig personen wordt natuurlijk uitgevoerd via een beveiligende online omgeving. Leuk om te combineren met de Zaanse borrelbox.

Vanaf € 10,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online Gooische bingo

Gekleed volgens het thema nemen alle deelnemers deel aan de online avond van je leven.
De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Capoeira

Online pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje – dit kan uiteraard door ons worden verzorgd – ga je samen met je collega’s quizzen. Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of avond beleven.