Online kookworkshop

Informatie

Vanaf 20 personen
1 uur durende online kookworkshop
Locatie: Online

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW

Inclusief:

  • Toegang tot een beveiligd online platform

  • Tips & tricks van chef-kok Erwin Hendriks

  • Recept van de maaltijd

  • Kletspot vragen

Wat ga je beleven?

Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen. Tijdens deze kookworkshop leer je van chef-kok Erwin Hendriks (NH-Catering)
alle kneepjes van het vak om zelf makkelijk jouw gezonde lunch-maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders? Geen probleem, wij organiseren het voor jou en je collega's. Want het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

Voor de kookworkshop krijg jij een maaltijdbox - gevuld met alle benodigde producten en het recept - thuisgestuurd om deel te kunnen nemen aan de online kookworkshop.


Kletspot


Om nog meer uit dit leuke moment te kunnen halen, kan de keuze worden gemaakt worden om kletspot vragen toe te voegen aan de maaltijdbox om zo nog meer verbinding te krijgen tussen jou en je collega's.
Wil je je collega's beter leren kennen of wil je de meest grappige en unieke verhalen ontrafelen van die ene collega? Dan is deze kletspot dé beste keuze om toe te voegen Ik heb een vraag voor jou: als je moest kiezen tussen nooit meer fastfood of nooit meer groentes, waar zou jij voor kiezen?

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online Gooische bingo

Gekleed volgens het thema nemen alle deelnemers deel aan de online avond van je leven.
De quizmaster heet je van harte welkom in het hart van het Gooi en zal geheel in stijl de ballen trekken. Lekker een avondje BINGO spelen met je collega’s en kijken wie er met de prijzen vandoor gaat.

aanbevolen 

Capoeira

Online cocktail workshop

Imagine yourself on a tropical beach, where the bartender prepares a delicious cocktail for you. This isn't quite right…, but we're going to make it an online party.