Online Gooische bingo

Informatie

Vanaf 20 personen
1,5 uur durende online bingo
Locatie: online

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Quizmaster gekleed volgens de stijl van het thema

  • Prijzen voor de winnaars

  • Bingo vellen (worden toegestuurd)

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

Vooraf krijgen jullie de BINGO kaarten toegestuurd, met daarbij nog een aantal attributen die je kan gebruiken tijdens deze ongebruikelijke spelletjesavond.
Nadat jullie worden verwelkomd door jullie eigen quizmaster, start een avond vol plezier, gekkigheid en natuurlijk prijzen! Roep jij als eerste BINGO? Zorg ervoor dat alles klopt, anders moet je LIVE een liedje zingen voor je collega’s.
Tussen de diverse rondes, is er ruimte voor een drankje en hapje uit je eigen keuken of natuurlijk bij te boeken met de borrelbox. Op deze manier wordt dit een echt uniek teamuitje.
Dit spel is te boeken vanaf twintig personen en te volgen via een beveiligde online omgeving. En natuurlijk is het leuk om deze activiteit te combineren met de Zaanse borrelbox.

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.

aanbevolen 

Capoeira

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs.
Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze met zorg uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!

aanbevolen 

Capoeira

Online pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje – dit kan uiteraard door ons worden verzorgd – ga je samen met je collega’s quizzen. Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of avond beleven.