Online een avond met Ruben Hoeke

Informatie

Vanaf 20 personen
1,5 uur durende muzikale biografie
Locatie: online

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • presentator

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Optioneel: Borrelbox

Wat ga je beleven?

Een avond met Ruben Hoeke is een intieme online voorstelling die wordt opgevoerd aan de hand van het leven van Ruben Hoeke. Ruben neemt je bij deze activiteit mee door zijn muzikale leven waardoor dit een ontzettend leuk en relaxed teamuitje is.

Wie is Ruben Hoeke?

Ruben is niks meer en niks minder dan een wereldster. Hij heeft de grootste wereldsterren begeleid. Zeker op het gebied van blues en rock zijn er weinig gitaristen die kunnen bogen op een grotere carrière dan deze rocker uit de lage landen.

Deze activiteit is te boeken vanaf twintig personen en te zien en horen via een beveiligde online omgeving. Je kunt ook een Zaanse borrelbox bijboeken.

Vanaf € 45,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online cocktail workshop

Imagine yourself on a tropical beach, where the bartender prepares a delicious cocktail for you. This isn't quite right…, but we're going to make it an online party.

aanbevolen 

Capoeira

Online pubquiz

Onder het genot van een hapje en een drankje – dit kan uiteraard door ons worden verzorgd – ga je samen met je collega’s quizzen. Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of avond beleven.