Online Sinterklaasfeest

Sinterklaas en cadeautjes_dtevents
Sinterklaas en cadeautjes_dtevents

meiter, boek en staf_dtevents
meiter, boek en staf_dtevents

Sinterklaas in laptop_dtevents
Sinterklaas in laptop_dtevents

Sinterklaas en cadeautjes_dtevents
Sinterklaas en cadeautjes_dtevents

1/3

Informatie

 

Vanaf 20 kinderen

1 uur

Locatie: online

 

 

Vanaf € 25,00 per kind excl. BTW
 

Inclusief:

  • Sinterklaas kapoentje-box

  • Videoboodschap van Sinterklaas en pieten

  • Toegang tot een veilige online omgeving

Wat ga je beleven?

Wij verzorgen een compleet arrangement om van dit kinderfeest een mooie herinnering te maken, ook in 2020. Je kan kiezen uit een basis-arrangement en een uitgebreid arrangement. 

 

Basis arrangement: 

Wij verzorgen een arrangement vol met leuke activiteiten en attributen voor de kleintjes.
Om van te voren al in de sfeer te komen, krijgen de kinderen een Sinterklaas kapoentje-box thuisgestuurd. Deze box is gevuld met een jute zakje strooigoed, 4 kleurplaten , kleurstiften, een schoencadeautje , een persoonlijke brief van Sinterklaas, een code voor een pieten-quiz, en een pieten quiz-scorelijst.

 

Cadeautje
Een cadeautje voor de kinderen kan natuurlijk niet ontbreken. Dit cadeau wordt zelf door één van de ouders gekocht middels een waardebon welke door ons wordt verstrekt. (Het bedrag kan zelf worden gekozen).

Videoboodschap
Op een zelf gekozen tijdstip kunnen de kinderen thuis via een veilige online omgeving kijken naar de boodschap van Sinterklaas en zijn pieten. Sinterklaas en de pieten zijn op weg naar het bedrijf maar dan ontdekken zij een probleem, er is niemand. Iedereen zit thuis! Vanuit de brandweer auto komt regelpiet met de oplossing.


Uitgebreid arrangement:
Ons uitgebreide arrangement heeft iets extra’s. Hierbij zorgen we voor nog meer interactie met de kinderen. Ook bij dit arrangement krijgen de kinderen een Sinterklaas kapoentje-box thuis gestuurd inclusief een waardebon voor het cadeautje en word het sinterklaasfeest ingeleid met een video van Sinterklaas en zijn pieten.

Na deze video zal Sinterklaas met zijn pieten via een Live-stream contact hebben met de kinderen. Een aantal kinderen zullen door Sinterklaas gevraagd worden om een liedje te zingen of iets te vertellen over hun hobby. Tevens zullen de pieten de kinderen enthousiasmeren om samen te gaan dansen.  
Natuurlijk wordt de vraag gesteld waar de cadeaus zijn verstopt. Dit antwoord hebben de ouders!


Ons Sinterklaasarrangement is het perfecte alternatief voor het stukje interactie dat we nu moeten missen. Dit arrangement is te boeken vanaf twintig kinderen en te beleven via een beveiligde online omgeving.

Dit arrangement heeft twee opties:

- Het Sinterklaasfeest met een video en de Sinterklaas kapoentje-box.

- Het Sinterklaasfeest met een video, de Sinterklaas kapoentje-box en een live stream met Sinterklaas.

Voor de volwassenen is het mogelijk om de Zaanse borrelbox toe te voegen.

Vanaf € 25,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

aanbevolen 

Sinterklaas in laptop_dtevents.jpg

De Online sinterklaas pubquiz

Onder het genot van lekkernijen  ga je samen met je collega’s quizzen. Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega’s een leuke middag of -avond beleven. Geheel in stijl van het sinterklaasfeest ga je de strijd aan met je collega’s. 

aanbevolen 

Sinterklaas, whiteboard, pictionary en p

De online sinterklaas Pictionary quiz

Laat jou fantasie los en maak de mooiste en gekste tekeningen rondom het thema sinterklaas. Raad samen met jouw collega's de tekening van je teamgenoot. Teken binnen de tijd op het whiteboard in de online omgeving en win samen met jouw team de Pictionary quiz.

aanbevolen 

pepernoten en bakplaat_dtevents.jpg

Online workshop strooipgoed bakken

Iets wat echt niet kan ontbreken op sinterklaasavond is snoepgoed. Maak samen met je collega's het lekkerste snoepgoed voor jou sinterklaasavond. Tijdens deze online workshop legt onze chef jou uit hoe je het beste pepernoten kan bakken.